Farabi Koordinatörlüğü

Güncellenme Tarihi: 10 Ocak 2017

Farabi Öğrencilerinin Dikkatine

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI’ndan faydalanmaya hak kazanmış öğrencilerin Bahar Dönemi yapması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir:

GİDEN ÖĞRENCİLER

1. Üniversitemizden farklı üniversitelere FARABİ Kapsamında gitmeye hak kazanmış öğrencilerin, Pamukkale Üniversitesi Akademik Takvimde belirlenen tarihler arasında katkı payı/öğrenim ücretini ödemeleri ve boş ders kayıt işlemlerini 23-27 Ocak 2017 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir.

2. Üniversitemizden farklı üniversitelere FARABİ Kapsamında gitmeye hak kazanmış 2. Öğretim  öğrencilerinden Yüzde Onluk Dilime girmek isteyen öğrenciler onaylı Not Dönüşüm Çizelgesi ve dilekçe ile birlikte Koordinatörlüğümüze göndermesi gerekmektedir.

GELEN ÖĞRENCİLER

1. Farklı üniversitelerden Üniversitemize FARABİ Kapsamında gelmeye hak kazanmış öğrencilerin öncelikle kendi üniversitelerinin akademik takviminde belirlenen tarihler arasında katkı payı/öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir.

2. Üniversitemiz Akademik Takvimde belirlenen  23-27 Ocak 2017 Kayıt Yenileme tarihleri arasında da öğrencilerin ders kayıtları Farabi Ofisimiz tarafından yapılacaktır.

3. Ancak; FARABİ öğrencileri Ders Ekleme-Silme-Onaylama işlemlerini Bölüm Koordinatörleri gözetiminde 06-10 Şubat 2017 tarihleri arasında yaparak, ONAY FORM larının bir adedinin Bölüm Koordinatörüne, üç adedinin de Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Aksi halde ders kayıt işlemleri yapılmamış sayılacaktır.

Pamukkale Üniversitesi

Farabi Ofisi