Farabi Koordinatörlüğü

Güncellenme Tarihi: 05 Eylül 2012

Farabi Öğrencilerinin Dikkatine!

2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında   FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI’ndan faydalanmaya hak kazanmış öğrencilerin yapması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir:

GİDEN ÖĞRENCİLER:

Üniversitemizden farklı üniversitelere gitmeye hak kazanmış öğrencilerin, Pamukkale Üniversitesi Akademik Takvimde belirlenen tarihler arasında katkı payı/öğrenim ücretini ödemesi gerekir.  Gidecek olduğu üniversitenin akademik takviminde belirlenen tarihler arasında da ders kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

GELEN ÖĞRENCİLER:

Farklı üniversitelerden Üniversitemize gelmeye hak kazanmış öğrencilerin öncelikle kendi üniversitelerinin akademik takviminde belirlenen tarihler arasında katkı payı/öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir. Üniversitemiz Akademik Takvimde belirlenen 11-17 Eylül 2012 Kayıt Yenileme tarihleri arasında da öğrencilerin ders kayıtları Farabi Ofisimiz tarafından yapılacaktır. Ancak; FARABİ öğrencileri Ders Ekleme-Silme-Onaylama işlemlerini Bölüm Koordinatörleri gözetiminde 24-26 Eylül 2012 tarihleri arasında yaparak, ONAY FORM larının bir adedinin Bölüm Koordinatörüne, bir adedinin de Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi halde ders kayıt işlemleri yapılmamış sayılacaktır.

NOT : Üniversitemize gelen FARABİ öğrencilerimizin öğrenci kimliklerinin hazırlanmasında kullanılmak üzere, 1 Adet Fotoğraf ve Nüfus Cüzdan fotokopisini Koordinatörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Pamukkale Üniversitesi

Farabi Ofisi