Farabi Koordinatörlüğü

Güncellenme Tarihi: 10 Mart 2016

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMINA BAŞVURUDA BULUNMADAN ÖNCE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR!!!

1- Gitmek istediğiniz üniversite ile protokol anlaşması var mı öğreniniz. Yoksa anlaşma yapılmak üzere farabi koordinatörlüğünüze başvuruda bulununuz.

2- Sonra gitmek istediğiniz üniversitede bölümünüz var mı öğreniniz.

3- Gitmek istediğiniz üniversitedeki bölümünüzdeki ders programını bularak Pamukkale Üniversitesindeki bölümünüz dersleri ile denkliğini (BÖLÜM KOORDİNATÖRÜNÜZÜN BİLGİSİ DAHİLİNDE)  kontrol ediniz.

4- Başvuruyu yapmadan önce mutlaka bölüm koordinatöründen başvuru onayını alınız.

Ve üzerinde bilhassa durmanız gereken husus :

Farabi değişim programında mevcut kontenjanların etkili ve amacına uygun kullanılması adına, siz öğrencilerimizin de sorumlu davranacağına olan inancımızla,

Farabi değişim programı ile gitmeye hak kazandığınızda mücbir nedenler dışında, (hastalık, kaza v.b.) her ne sebeple olursa olsun feragat etme hakkınızın bulunmadığını hatırlatmak isteriz.

Duyurular Tümünü Gör