Farabi Koordinatörlüğü

Güncellenme Tarihi: 16 Eylül 2013

2013-2014 Farabi Gelen Öğrencilerin Dikkatine!

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemize gelen Farabi öğrencileri öncelikle Pamukkale Üniversitesi sitesi Pusula Bilgi Sistemi-Şifremi veya Kullanıcı Adımı Bilmiyorum bağlantısından şifrelerini oluşturmaları gerekmektedir. Sistemin verecek olduğu kullanıcı adı ve oluşturduğunuz şifre ile otomasyon üzerinden işlemlerinizi takip edebilirsiniz. Şifre oluşturma için tıklayınız.

Şifre Oluşturma İşlemi (Örnek)

Şifreniz nufus bilgilerinizden oluşan şifredir; Doğum Tarihi(gün, ay, yıl[son iki hanesi] şeklinde ve bitişik olarak) + Anne adının ilk harfi + Baba adının ilk harfi + Nüfus cüzdanı arkasında bulunan kayıtlı olduğu mahalle-köy alanının birinci ve üçüncü harfi, bitişik olacak şekilde aralarında boşluk bırakılmayarak harf ve rakamlar birleştirilir.

Örnek:
Doğum Tarihi : 01 Nisan 1985 (01.04.1985)
Anne adı: Ayşe
Baba adı: Kemal
Mahalle-köy alanı : Saraçlı Mah.
Bilgileri bu şekilde olan bir öğrencinin şifresi aşağıdaki gibidir.

Şifreniz : 010485AKSR

Duyurular Tümünü Gör