Ekonomi Yaz Seminerleri

Bizi Takip Edin

Ücretlendirme: 2018

-Ücretlendirmeler her bir ders için ayrı hesaplanıp, bir haftalık süreyi kapsamaktadır:

• -15 saat ve altı ders ücreti 375 TL'dir.
  • -20 ve 25 saatlik ders ücreti 450 TL'dir.
  • -25 saat üzeri ders ücreti 525 TL'dir.

-Bu ücretlendirme bilgi amaçlı verilmiş olup, sistemde seçilen dersin karşısında yazılan tutar esas alınmaktadır.

-Derslere son kayıt tarihi ilgili dersin başlamasından bir hafta öncesine kadardır. (Kontenjanı dolmamış dersler için kayıt tarihi geçmesi durumunda e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz.)

-Her dersin belli bir kontenjanı mevcut olup, ödemesi tamamlanan kayıtlar kontenjana dahil edilmektedir.

-Derslerimize olan yoğun ilgi nedeniyle son kayıt tarihi beklenmeden kayıt işlemlerinin tamamlanması, kontenjan sorunu ile karşılaşılmaması açısından önem teşkil etmektedir.

-Düzenleme kurulumuzca yapılan değişiklikler haricinde oluşabilecek durumlarda ücret iadesi yapılmamaktadır.

Ders Kayıt Süreci:

-Ders kayıt sayfasından üye girişi yapılacaktır. (Henüz üyelik alınmamış ise Üye Ol'a tıklanarak üyelik alınabilir.)

-Açılan sayfada Ders sekmesinden Ders Kayıt'a tıklanarak alınmak istenen dersler seçilecektir.

-Sayfanın alt kısmında seçilen derslerin ücretleri sıralanacaktır.(Seçilen derslerin tutararı tek tek veya toplu olarak yatırılabilir.)

-Kaydı tamamlanması istenen ders(ler) tutar(lar)ı aşağıdaki hesaba Halkbank şubelerinden, bankamatiklerinden veya internet bankacılığıyla (havale, EFT) yatırılacaktır.

Pamukkale Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü Halkbank Pamukkale Üniversitesi Şubesi

IBAN: TR35 0001 2001 4630 0006 0002 37

(Açıklama olarak EYS18, AD SOYAD, TcNumarası ibaresinin yazılması zorunludur. Örnek: EYS18 AdemSimit 0123456789X)

-Ödemesi yapılan her ders için tekrar sisteme girilerek, Ödeme bölmesinden sırasıyla Ders ücreti Öde ve ders seçildikten sonra Hesapla butonlarına basılıp Ödeme bilgisi kısmına Dekont tarihi varsa ödemeyle ilgili yazılması istenen not yazılarak Kaydet butonuna basılmalıdır.

-EYS sistem yöneticisi bilgilerinizi kontrol edecek ve ders seçiminizi onaylayacaktır. (Seçimi yapılan, ancak ücreti yatırılmayan ders kayıtları dikkate alınmayacaktır.)

-Yapılan kontrol sonucunda e-posta adresinize yaklaşık 10 gün süre içinde onay mesajı gönderilerek kaydınız tamamlanacaktır.