Güncellenme Tarihi: 06 Ekim 2017

Pamukkale Üniversitesi Yemek Bursu

Pamukkale Üniversitesi Yemek Bursu İlanı

BAŞVURUTARİHİ:05.10.2017-19.10.2017 saat 17:00 a kadar.

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA  YEMEK BURSUNDAN FAYDALANMAKTA OLAN ÖĞRENCİLERİN BURSLARI İPTAL EDİLECEKTİR. BURSTAN FAYDALANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN TEKRAR MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Yemek  Bursu Başvuru formlarını eksik, yanlış veya yanıltıcı bilgilerle dolduran öğrencilerin başvuruları kabul edilmez ve geçersiz sayılır.

Yemek Bursu Başvuru İlanı sonucunda asil olarak burs almaya hak kazanan adaylardan bursun başladığı tarihten itibaren ilk bir ay içerisinde yemekten hiç faydalanmayan, bir dönemde yemek hakkının yüzde ellisinden azını kullanan ve yemek Bursunu kötüye kullanan (başkasına faydalandırma vb.) öğrencilerin bursuna son verilir.

1. Sağlık Raporu ile belgelemek şartıyla % 40 ve daha fazla engeli bulunan öğrenciler ilan ve değerlendirmeye tabi tutulmaksızın talep ettikleri takdirde (Sağlık raporunu Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri şartıyla) doğrudan Yemek Bursundan faydalanabilir.

**Raporunuzun kopyası daha önce bize verdiyseniz herhangi bir başvuru yapmanıza gerek yoktur.

**Raporunuzun kopyasını daha önce bize vermediyseniz, raporunuzun kopyasını birimimize ulaştırmanız gerekmektedir.

Duyurular Tümünü Gör