Güncellenme Tarihi: 04 Ocak 2017

Mühendislik Yönetimi İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Açıldı.

Temel amacı sistem kaynaklarının etkili yönetilmesi olan Endüstri Mühendisliği’nin neredeyse sınırsız bir çalışma alanı mevcuttur. Çünkü tüm hizmet ve sanayi kuruluşları belli bir müşteri kitlesinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamaya çalışırken bunu sahip oldukları insan, sermaye, malzeme ve teknik donanım kaynaklarını en etkin biçimde yöneterek yapmaya odaklanırlar veya odaklanmalıdırlar. Yani nicel ve nitel boyutları ile etkin yönetim kurumları hem daha verimli hem de sürdürülebilir kılar. Gün geçtikçe artan rekabetin de baskısı ile operasyon ve yönetim kararlarının etkinliği ve etkililiğinin önemi daha da artmaktadır. Bu kapsamda, Pamukkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından Endüstri Mühendisi olmayan Orta ve Üst Düzey Yönetici pozisyonunda yer alan veya yer almayı planlayan üniversite mezunlarına yönelik olarak Mühendislik Yönetimi II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı açılmıştır.

Program kontenjanı: 25

Aranan şartlar:

• Üniversitelerin 4 yıllık lisans programlarından mezun olmak.
  • ALES şartı aranmamaktadır.
  • Programda dil puan şartı yoktur.
Üniversitelerin 4 yıllık lisans programlarından mezun ol

2016-2017 yılı Bahar Dönemi kontenjanı 25 olup; Lisansüstü programlara başvuru işlemleri Üniversitemiz web sayfası üzerinden Online olarak; 16/01/2017 ile 27/01/2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Program detaylarına ulaşmak için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.