Güncellenme Tarihi: 14 Nisan 2017

IENG 409 Seminer Dersi ve IENG 222 Girişimcilik-II Dersi alan öğrencilerimizin dikkatine

IENG 409 Seminer Dersi alan öğrencilerin duyurulan formata uygun olarak hazırladıkları “Seminer Bildirisini” ve öğrenimleri süresince aldıkları “Katılım Sertifikalarını” siyah renkli dosya kullanarak dersi aldığı öğretim üyesine 03.05.2017 tarihine kadar teslim etmesi gerekmektedir. Öğrencilerin hazırladıkları dosya kapağında dersi aldıkları öğretim üyesini belirtmesi gerekmektedir.

IENG 222 Girişimcilik-II Dersi alan öğrencilerin, hazırladıkları “İş Planlarını” mavi renkli dosya kullanarak dersi aldığı öğretim üyesine 12.05.2017 tarihine kadar teslim etmesi gerekmektedir. Final Başarı Notları “İş Planları” ve “Seminer Katılım Raporları” ile birlikte değerlendirilerek belirlenecektir.