Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 10 Eylül 2019

Ders Kayıt İşlemleri (EĞİTİM YÖNETİMİ A.B.D)

Ders programları ve yeni kayıt olan öğrenciler için grup listeleri Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı ana sayfasında "Duyurular" bölümünde yayınlanmıştır.

Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı anasayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Ders kayıt işlemleri Pusula sistemi üzerinden yapılmaktadır.

Pusula sistemine buradan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci İşleri sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra; aşağıdaki menüleri takip ederek ders kayıt sayfasına ulaşabilirsiniz.

"Enstitü Bilgi Sistemi > Öğrenci İşlemler/ Student Page > Ders Kayıt/Course Registration"

Programınızdaki dersleri üzerinize ekledikten sonra ders kaydınızı onaylayınız. Ders seçimlerinizde hata yok ise tarafımızca onaylanacaktır. Aksi halde onayınız kaldırılarak tarafınıza bildirim gönderilecek ve tekrar ders kaydı yapmanız istenecektir.

Ders kaydı sırasında, ders programlarınızda bulunan uyarıları dikkate alınız!

Yeni kayıt olan TEZSİZ Y.L öğrencilerinin, kendi grupları için oluşturulan programlarda bulunan dersleri almaları gerekmektedir. Farklı şubelerden ders alınmamalıdır.

Programa devam etmekte olan TEZSİZ Y.L öğrencilerinin grupları aynıdır. Ders seçiminizi eski grubunuza göre yapınız.