EĞİTİM FAKÜLTESİ

2017 - 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

- Fuaye alanına oturma grupları ve satranç masaları yerleştirildi.

- Zemin kattaki internet odası tekrar aktif hale getirildi. Uzaktan eğitim için kulaklık takıldı. 20 adet bilgisayar öğrencilerin hizmetine sunuldu.

- Bölüm toplantı odaları düzenlenerek tek düzen haline getirildi.

- Ön bahçede bulunan yaya yolundaki sorunlar yapısal olarak çözüldü.

- ‘Eğitim Fakültesi İnternet Sayfası’ güncellendi. Sayfa görselleri değiştirildi ve fakültede yapılan etkinliklerin yer aldığı haber modülü etkinleştirildi. Ayrıca, mevcut sayfaya ‘Birim Kalite Yönetim Sistemi Uygulamaları’, ‘Etkinlikler (Bilimsel, Sosyal ve Topluma Hizmet)’, ‘Yönetmelik ve Yönergeler’ sekmeleri dahil edildi.

- Engin Aksel Konferans Salonu’nun ses sistemi ve kabloları yenilendi. Sahne görüntüsü düzenlendi.

- ‘Al Götür Oku Getir Kitaplığı’ öğrencilerin daha rahat ulaşabilme ve okuyabilmesi için 1. Kat dinlenme alanına alındı.

- Sınıflar ve laboratuvarlar çağın gerektirdiği elektronik araç-gereçlerle donatıldı. Mevcut Akıllı Tahta ve Projeksiyonlara bakım ve talep doğrultusunda eklemeler yapıldı.

- Zemin kattaki laboratuvarların rutubet problemi giderildi, boyası yapıldı.