EĞİTİM FAKÜLTESİ

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 19 Şubat 2020

Uluslararası kongre hazırlıkları başladı

Pamukkale Üniversitesi, 31. Uluslararası Eğitimde Yaratıcı Drama Kongresi’ne ev sahipliği yapacak. Ekim ayında gerçekleşecek organizasyon için hazırlıklara başlandı.

1985 yılından itibaren gerçekleştirilen Uluslararası Eğitimde Yaratıcı Drama Kongresi, 22-25 Ekim tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek. Çağdaş Drama Derneği işbirliğiyle düzenlenecek olan kongre hazırlıkları için Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Çağdaş Drama Derneği Denizli Temsilcisi Öğr. Gör. Tunay Onursal ve ilgili öğretim elemanları dekanlık toplantı salonunda bir araya geldi. Kongre sürecinin detaylarının görüşüldüğü toplantıda kongre daveti, katılım bilgisi, kayıt bilgisi, sözlü-poster bildiriler, kurullar gibi konular konuşuldu.

31. Uluslararası Eğitimde Yaratıcı Drama Kongresi’nin ana teması bu yıl “Geçmişten Geleceğe İlmek İlmek” olarak belirlendi. Denizli’nin tarih zengini bir coğrafyada olması, bir çok uygarlığın yaşaması ve dokumanın başkenti olması temanın belirlenmesinde etkili oldu.