EĞİTİM FAKÜLTESİ

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 10 Mart 2020

Karma resim sergisine yoğun ilgi

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanlarının eserlerinin yer aldığı karma sergiyi Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gezdi.

Serginin açılışına Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları; Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı ve Doç. Dr. İbrahim Tuncel ile birlikte akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı. Eğitim Fakültesi bünyesinde bu yıl tamamlanan Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Binasında gerçekleştirilen ilk sergi organizasyonu olması sebebiyle de son derece önem arz eden etkinliğe ilgi oldukça yoğundu.

Eğitim Fakültesi Sergi Salonunda düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Öğretim Elemanları Karma Resim Sergisini ayrıca Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Burada Rektör Prof. Dr. Bağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, eser sahibi öğretim üyelerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, sergiye katkı sağlayan öğretim üyelerine teşekkürlerini iletti.