EĞİTİM FAKÜLTESİ

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 08 Mart 2019

Eğitim Fakültesi kadın çalışanlarını unutmadı

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle idari bölümde çalışan kadınlara meme kanseri erken tanı kontrolü ve kuaför bakımı hizmeti sunulacak.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle fakültede çalışan bölüm sekreteri, memur ve hizmetlilerden oluşan kadın personelini unutmadı.

Eğitim Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bilge Can ve idari kadroda çalışan kadınlar katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın çalışanlara yönelik küçük bir paylaşımda bulunmak istediklerini belirten Can, “Kadınlar, halkın en fedakar, çalışkan ve üreten bireyleridir. Aile başta olmak üzere, eğitim, sanat, spor, siyaset ve iş dünyasında önemli bir yere sahiptir. Bu bilinçle bizlerde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın personelimize küçük bir jest yapmak istedik.

Meme kanserinin en çok rastlanan kanser türü olduğunu, erken tanının ise büyük önem taşıdığını biliyoruz. O nedenle fakültemiz idari bölümde çalışan tüm kadınları erken tanı için kontrole yönlendiriyoruz. Ayrıca, kadın personelimize kuaför bakımı hizmeti sağlanacak” dedi.

Dekan Yrd. Prof. Dr. Bilge Can, bu hizmetleri gönüllü olarak verecek PAÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üy. Sevda Yılmaz ile Şükran Akoğlan’a teşekkür etti.