EĞİTİM FAKÜLTESİ

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 05 Kasım 2019

Eğitim Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplandı

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplandı. Eğitim başta olmak üzere farklı kurumlarla işbirliği halinde çalışmalar yapılması planlandı.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi, iş sağlığı ve güvenliği alanında yapacağı çalışmaları hazırlamak ve bu yönde atılacak adımları planlamak üzere faaliyetlerine hız verdi.

Bu kapsamda, İş Güvenliği Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Bülent Arpat tarafından Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Fakülte Sekreteri Mustafa Mızrak ve diğer komisyon üyelerinin oluşturduğu İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu’na bilgi verildi.

Eğitim Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, iş sağlığı ve güvenliği talimatının güncellenmesi, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği alanında eğitim alması ve işyerindeki risklerin belirlenmesi konuları konuşuldu. İlk yardım eğitimi için İl Sağlık Müdürlüğünden, yangın söndürme konusunda Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden, doğal afet kurtarma ile ilgili AFAD’tan eğitim desteği alınması kararlaştırıldı.