EĞİTİM FAKÜLTESİ

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 17 Ekim 2019

Eğitim Fakültesi Akademik Genel Kurulunu gerçekleştirdi

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi, 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın katılımı ile gerçekleşen akademik kurula Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan ve Prof. Dr. Osman Çiftçi, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel ile fakülte öğretim elemanları katıldı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can başkanlığında yapılan akademik kurulda ilk olarak bu yıl Eğitim Fakültesi ailesine katılan öğretim elemanları tanıtıldı.

Daha sonra Dekan Prof. Dr. Bilge Can tarafından fakültenin yürüttüğü bilimsel çalışmalar, ulusal ve uluslararası projeler, yurtdışı öğretim elemanı ve öğrenci hareketlilikleri, akreditasyon, kalite yönetimi süreçleri, yıl içinde yapılacak akademik ve fiziki çalışmalar ile ilgili katılımcılara bilgiler verildi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can’ın sunumunun ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ söz aldı. Eğitim Fakültesi’nin başarılı bir yıl geçirdiğini belirterek tüm öğretim elemanlarına teşekkür eden Rektör Bağ, “Başarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Rektörlük olarak her zaman olduğu gibi destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Üniversitede uygulamaya başlanan yeni projeler hakkında açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, tamamlanma aşamasına gelen Resim-İş Atölye binası ve kantin ile yerleşkede yapılan diğer çalışmaları anlattı.

Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarının sorularını cevaplayan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, akademik kurulun sonunda fakülteye dekan vekili ve dekan yardımcısı olarak katkılarından dolayı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kazım Çelik’e teşekkür belgesi takdim etti.