EĞİTİM FAKÜLTESİ

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 08 Mart 2019

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Resim Sergisi

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi 4. Sınıf öğrencileri tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Resim Sergisi” açıldı. Sergiye katılan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, kadınlara karanfil takdim ederek gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri sergi açtı. Eğitim Fakültesi fuaye alanında düzenlenen serginin açılışına Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, dekanlar, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Feryal Beykal Orhun ve Öğr. Gör. Serdal Yerli’nin 4. sınıf Resim Anasanat Atölye öğrencilerinin çalışmalarının sergilendiği etkinlik katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Öğrencilerin bir yıl hazırlandığı “Kadın” temalı yağlıboya sergisinde toplam 50 eser sergilendi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, sergiyi gezerek, resmi yapan öğrencilerden eser ile ilgili bilgiler aldı. Sergiye katılan tüm kadın akademik ve idari personel ile öğrencilere çiçek takdim eden ve 8 Mart Dünya kadınlar Günü’nü kutlayan Rektör Prof. Dr. Bağ, öğrencilerin fotoğraf çekilme isteğini kırmadı.

Sergide, Hüseyin Birtürk, Harun Sargın, Sena Sarıoğlu, Cevad Koçak, Okan Gökdal, Kübra Şen, Yeliz Tatlı, Samet Çancılar, Özgür Yaşkeçeli, Özge Eren, Nihal Gülcan, Ayyüce Karataş, Esra Zenginol, Tuba Özarslan, Gülandam Girgin, Fadime Bilgen, Ayşe Aydoğmuş’un eserleri sergilendi.