EĞİTİM FAKÜLTESİ

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 13 Eylül 2019

2019-2020 Güz Dönemi Mazeretli Ders Kaydı Duyurusu

2019-2020 Güz Yarıyılı ders kaydını 09-15.09.2019 tarihleri arasında yapamayan öğrencilerin 18.09.2019  Çarşamba günü saat 17:00'ye  kadar mazeret belgeleri ile dilekçelerini  Bölüm Sekreterliğine vermeleri gerekmektedir. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ile mazeretleri kabul edilen öğrenciler ekle sil haftasında kayıtlarını yenileyebilirler.

Pamukkale Üniversitesi Önlisans, Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nin 7. maddesinin 10. bendi;
Mazeretli kayıt yenileme işlemi Eğitim-Öğretim süresi içinde en fazla iki defa yapılabilir. Her ne sebeple olursa olsun, döneminde mazeretli kayıt yenileme işlemini yapmayan ve/veya iki sefer mazeretli kayıt hakkını kullandığından dolayı kayıt yenileme işlemini yapamayan öğrencilere, ilgili yönetim kurulu kararı ile ilgili dönemde hiçbir şekilde öğrencilik haklarına yönelik ders kayıt ve sınav hakkı verilmez.

Ekli Belgeler