Güncellenme Tarihi: 20 Şubat 2017

Öğrencilerin Tamamlaması Gereken Aşılar

SAĞLIK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMANIZ NEDENİYLE BULAŞICI HASTALIKLARA KARŞI RİSK GURUBUNDA BULUNMAKTASINIZ 6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU GEREĞİNCE BU HASTALIKLARDAN KORUNMANIZ AMACIYLA AŞILARINIZIN TAMAMLANMASI GEREKMEKTEDİR.

BU KAPSAMDA; TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN

Anti HAV IgG, HBs Ag , Anti HBs Anti HBc IgG, Anti HCV

TİTRELERİNE BAĞLI BULUNDUKLARI AİLE HEKİMLİKLERİNDE/ HASTANELERİN ENFEKSİYON HASTALIKLARI POLİKLİNİKLERİNDE BAKTIRMALARI, LABRATUVAR SONUÇLARINA GÖRE HEPATİT B İLE BİRLİKTE TETANOZ AŞILARINI EN KISA ZAMANDA TAMAMLATIP BELGELEMELERİ GEREKLİDİR. 01 NİSAN 2017 TARİHİNE KADAR TETKİK SONUÇLARI VE AŞI KARTLARININ FOTOKOPİLERİNİ YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİNE İMZA KARŞILIĞINDA BIRAKILMASI ÖNEMLİDİR.

NOT: BİR SAĞLIK KURULUŞUNDA ÇALIŞMAKTA OLUP AŞILARINI YAPTIRANLAR DA BU UYGULAMALARA KATILACAKLARDIR.

_    YAZ STAJI BAŞVURULARINDA AŞI KARTLARINI İBRAZ EDEBİLİRSİNİZ.

_    AŞILAR TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZLERİNDE ÜCRETSİZ YAPILMAKTADIR.

Doç. Dr. Hülya ÇETİN

Yüksek Okul Müdürü