Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 05 Eylül 2019

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Yüksekokulumuz programlarına kayıt yaptıran ve kayıt yenileyecek öğrencilerimiz;

• Daha önce başka bir yükseköğretim kurumunda okumuş olup da başarılı oldukları derslerden muaf olmak isteyen öğrenciler; 13 Eylül 2019 mesai bitimine kadar dilekçe ile transkript ve ders içeriklerini Bölüm Başkanlıklarına teslim etmeleri gerekmektedir.

• Ders kayıtları / kayıt yenileme işlemlerinin 9-15 Eylül 2019 tarihleri arasında Pusula sistemi üzerinden mutlaka yapılması gerekmektedir.

• Dersler 16 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacaktır.

• Ders Ekle-Sil-Onayla işlemleri 16-20 Eylül 2019 tarihleri arasında Pusula sistemi üzerinden yapılacaktır.

• Ders kaydını mazeretleri nedeniyle (9-15 Eylül 2019) yapamayan öğrenciler; mazeret belgeleri ile birlikte dilekçelerini en geç 18 Eylül 2019 mesai bitimine kadar Bölüm Başkanlıklarına teslim etmeleri gerekmektedir. ( Mazeretli kayıt hakkı en fazla 2 kere kullanılır)

• Bütün derslerden başarılı olduğu halde staj ve benzeri mezuniyet koşullarını yerine getiremeyen öğrenciler, staj yaptığı döneme ait katkı payı/öğrenim ücretlerini 7-15 Eylül 2019 tarihleri arasında ödemeleri gerekmektedir. Harç miktarları ve diğer kayıt duyuruları için aşağıdaki linke bakılabilir.

Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.