Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Güncellenme Tarihi: 25 Nisan 2019

28 Nisan Dünya Laborantlar Günü, “Mezun-Öğrenci Buluşması"

Etkinlik

26 Nisan 2019

Pamukkale Üniversitesi

Sahne Alanlar: Dr. Öğr. Üyesi Aydın DEMİRAY (PAÜ, Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri, Tıbbi Genetik ABD), Sağlık Teknikeri Alev ERKAN (PAÜ Tıp Fakültesi- Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi), Laboratuvar Teknikeri Birsel DURSUN PAÜ Tıp Fakültesi-Dahili Tıp Bilimleri-Tıbbi Genetik), Laboratuvar Teknikeri Mert ERBEYİN (PAÜ Tıp Fakültesi- Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi)

Organizatör: PAÜ DSHMYO Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Pınar İLİ ve Dr. Öğr. Üyesi Selma KIRAÇ

28 Nisan Dünya Laborantlar Günü günü kapsamında, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri öğrencilerimiz ile okulumuz mezunları bir araya getirilerek, “Mezun-Öğrenci Buluşması" etkinliği kapsamında, öğrencilerimizin kariyer planlamalarına yardımcı olunması amaçlanmaktadır.