<Kasım 2019>
Güncellenme Tarihi: 24 Ekim 2019

2019-2020 Güz Dönemi Ara Sınav Programı

DUYURU

• Sınav programları üstten ve alttan olan derslerinizi daha görmeniz için 1. ve 2. sınıf tüm sınavları göreceğiniz şekilde sunulmuştur. Altı çizili olan dersler 1. sınıf dersleridir.
  • normal öğretim ikinci öğretim sınavları ayrı ayrı yapılacaktır.  İkinci öğretim sınavları Saat 17:00 ve sonrasını kapsamaktadır. İkinci öğretim öğrencileri normal öğretim saatlerinde aynı şekilde normal öğretim öğrencileri ikinci öğretim saatlerinde sınava kesinlikle giremez. Kendi bulunduğu şube dışında sınava girenlerin sınavları iptal edilir.
  • Mobil cihazlardan baktığınızda kaymalar yaşanabilir. Lütfen buna dikkat ediniz.
  • Sınav programı altında yazan uyarı varsa lütfen dikkatli bir şekilde okuyunuz.
  • Sınavlara öğrenci kimlik kartı olmadan giriş yapamazsınız. Henüz kimlik kartınızı almadıysanız okulumuz öğrenci işlerinden sınav gününe kadar temin ediniz. Kimliğinizin kayıp ise yine öğrenci işlerinden öğrenci belgesi talep edebilir ve acilen kimlik kayıp işlemlerini başlatınız.
  • Sınav programında yapılacak değişiklikler sınav haftası başlamadan öğrenciye tekrar duyurulmaktadır. Okulumuz facebook, instagram ve okul panolarını kontrol etmeyi unutmayınız.
  • OZD sınavları internet üzerinden yapılacaktır. Programda belirtilen tarih aralığında istediğiniz saatte sınavınızı yapabilirsiniz. Sıkıntı yaşamamanız açısından OZD sınavlarını sınavı başlatığınız gibi bitirmeye çalışınız. Sınav arası ya da sınava başlayıp sonra tamamlarım gibi şeyler yapmayınız.
  • Aklınıza takılan her türlü soru için hocalarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

OZD SINAV PROGRAMI

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.