NEDEN ÇİVRİL ATASAY KAMER MESLEK YÜKSEKOKULU?

EĞİTİM-ÖĞRETİM

03.07.1992 tarih ve 3837 Sayılı Kanun ile kurulan Yüksekokulumuz 1995-1996 Eğitim-Öğretim Yılında Muhasebe Vergi Uygulamaları N.Ö. Programına öğrenci alınması ile eğitim öğretim faaliyetine başlamıştır.

Ağustos 2018 itibariyle yüksekokulumuzda mevcut programlarda kayıtlı 1.734 öğrencimiz bulunmaktadır.

2018 - 2019 Eğitim - Öğretim döneminde toplam 345 öğrenciye daha kapılarımızı açacağız. Programlarımızın 2018 yılı kontenjanları ve geçmiş üç yıla ilişkin (2017, 2016, 2015) puan türü ve başarı sırası aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Eğitim programlarımızın genel hedefleri; teknolojik bilgiye ve uygulama becerisine sahip küreselleşen dünyada rekabet gücü oluşturabilecek olan belirli mesleklere yönelik nitelikli kalifiye eleman yetiştirmektir.

Yüksekokulumuzda 17 öğretim elemanı,  13 idari personel görev almaktadır. Öğretim elemanlarımız yüksek lisans ve doktora eğitimlerine devam etmekte olup, bilgilerini öğrencilerimize aktarmaktadır.

Yüksekokulumuzun misyonu, eğitim, öğretim ve araştırma faaliyetlerini ulusal ve uluslararası standartlarda yürüterek mesleki - teknik eğitimin gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip, çözümleyici, konusunda “en iyi olma” çabası içinde olan, mesleki ahlak, aidiyet duygusu, örgüt içerisindeki ortak inanç ve değerler bütünlüğüne uyum kabiliyeti gelişmiş, nitelikli ve yetenekli bireyler yetiştirmektir.

SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER

Yüksekokul öğrencilerine yönelik olarak, üniversite öğrencisi olmanın gerektirdiği sosyal kimliği kazandırmak, mesleki ve kişisel gelişimlerine ciddi katkılar verecek, konferans, panel, eğlence programları, sportif etkinliklere imkân sağlayacak turnuvalar tertip edilmektedir.

ULAŞIM

Yüksekokulumuz Denizli’nin Çivril ilçesinde bulunmaktadır. Çivril, Denizli - Uşak   karayolu üzerindedir.  Denizli İli’ne 96 Km, Uşak İli’ ne 57 Km. uzaklıktadır.

İlçemizden Denizli iline ve Uşak iline her saat araç bulunmaktadır. Ayrıca, ilçemizden Aydın, İzmir, Kütahya, İstanbul, Bursa, Antalya, Sakarya illerine doğrudan şehirlerarası otobüs seferleri bulunmaktadır.

ÖĞLE YEMEĞİ

Yüksekokulumuz bünyesinde bulunan yemekhanemizde, Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi tarafından  makul bir ücret karşılığında hafta içi öğle yemeği verilmektedir.

BARINMA

İlçemizde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun 200 kız, 200 erkek olmak üzere toplam 400 öğrenci kapasiteli yurtlarını bulunmaktadır. Ayrıca üniversite öğrencilerine yönelik çok sayıda kız ve erkek öğrenciler için özel öğrenci yurtları ve apartları bulunmaktadır.

YÜKSEKOKULUMUZ TANITIM VİDEOSU

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ TANITIM VİDEOSU