Güncellenme Tarihi: 03 Ekim 2016

Oryantasyon Programı

Yüksekokulumuz 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı oryantasyon programı 30 Eylül 2016 Cuma günü saat 15:30 ile 17:00 saatleri arasında yapılmıştır.

Eğitime; Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Dündar KÖK, Çivril Emniyet Müdürlüğünden Başkomiser Servet BALCI, Çivril Belediyesinden Ümmü ALTUNTAŞOĞLU ile Mehtap Arslan BOZÇELİK ve öğretim görevlisi Ali COŞKUN öğrencilere çeşitli konularda bilgilendirme yapılmıştır.

Doç. Dr. Dündar KÖK programın açılış konuşmasında üniversiteli olmanın ayrıcalıklarına değindikten sonra Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nda bugüne kadar gerçekleştirilen fiziksel şartlardaki iyileşmeleri, akademik, sosyal ve kültürel alanda yapılan çalışmaları anlattı. Öğrencilere eğitim ve öğretim ile ilgili çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Çivril Belediyesinden Ümmü ALTUNTAŞOĞLU ile Mehtap Arslan BOZÇELİK ilçe hakkında bilgilendirme yaptı.

Öğr. Gör. Ali Coşkun, öğrencilere ders kaydı, ders seçimi, kayıt yenileme, danışmanlık, sınavlar, not ortalamaları, yönetmelik ve yönergeler hakkında bilgi verdi.