Güncellenme Tarihi: 04 Ekim 2019

2019 Oryantasyon Programı

Yüksekokulumuz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı oryantasyon programı 26 Eylül 2019 Perşembe  günü saat 10:30'da yüksekokulumuz konferans salonunda yapılmıştır.

Programa; Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Sami Gökhan ÖZKAL, Çivril Belediyesinden Yazı İşleri Müdürü Hasan GÜMÜŞ, Çivril Emniyet Müdürlüğünden Bürolar Amiri Baş Polis Servet BALCI, Çivril İlçe Jandarma Komutanlığından Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sadık TELLİ, Çivril İlçe Halk Eğitim Müdürü Ramazan EROĞLU,  Akdağ İzcilik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Erkan ATİLLA konuşmacı olarak katılmıştır.

Prof. Dr. Sami Gökhan ÖZKAL programın açılış konuşmasında üniversiteli olmanın ayrıcalıklarına değindikten sonra Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nda bugüne kadar gerçekleştirilen fiziksel şartlardaki iyileşmeleri, akademik, sosyal ve kültürel alanda yapılan çalışmaları anlattı. Öğrencilere eğitim ve öğretim ile ilgili çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Çivril Belediyesinden Yazı İşleri Müdürü Hasan GÜMÜŞ, bölgenin tarihi dokusu, sanatsal ve kültürel aktiviteleri hakkında bilgilendirme yapt, bölgenin tarihi dokusu, sanatsal ve kültürel aktiviteleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Çivril İlçe Jandarma Komutanlığından Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sadık TELLİ, öğrencilere özellikle uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda dikkatli davranmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Çivril Emniyet Müdürlüğünden Bürolar Amiri Baş Polis Servet BALCI ise öğrencilerin can ve mal güvenliği açısından bilinmesi gereken tedbirleri anlattı.

Çivril İlçe Halk Eğitim Müdürü Ramazan EROĞLU, öğrencilere yönelik açılan kurslar ve Hayat Boyu Öğrenme Modülü hakkında bilgi verdi

Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sami EŞMEN, Öğr. Gör. Ali COŞKUN, ve Öğr. Gör. Hamid YEŞİLYAYLA  öğrencilere ders kaydı, ders seçimi, kayıt yenileme, danışmanlık, sınavlar, not ortalamaları, yönetmelik ve yönergeler, yüksekokulumuz olanakları, etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Program, katılımcılara aşure ikram edilmesiyle son buldu.