Güncellenme Tarihi: 16 Ağustos 2019

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yüksekokulumuza Yerleşen Öğrenciler İçin Duyuru

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversitemize Yerleşen Öğrenciler İçin Duyuru için tıklayınız.

2019-2020 Eğitim - Öğretim yılında Yüksekokulumuza yerleşen öğrencilerin Pamukkale Üniversitesi web sayfası (www.pau.edu.tr) ve yüksekokulumuz web sayfasında (www.pau.edu.tr/cmyo) yayınlanan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Kayıt Yeri ve Tarihi: Tüm programlarımız için  (Elektronik) e-kayıt işlemleri 16-21 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Ancak e-kayıt yaptıramayan öğrenciler, 21 Ağustos 2019 Çarşamba günü Üniversitemiz Rektörlük Binası giriş katında bulunan kayıt bürolarında kesin kayıtlarını yaptırabileceklerdir. (Kayıt yeri: Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kınıklı Yerleşkesi Pamukkale/DENİZLİ)

NOT: İlan edilen tarihte kaydını yapamayan öğrencilerimiz,  23 Ağustos saat 17:00’a kadar Rektörlük binası giriş katında bulunan kayıt bürosuna gelip kaydını yapabilirler.