Güncellenme Tarihi: 05 Ekim 2018

2018 Oryantasyon Programı

Yüksekokulumuz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı oryantasyon programı 2 Ekim 2018 Salı günü saat 14:30 ile 18:00 saatleri arasında yüksekokulumuz konferans salonunda yapılmıştır.

Programa; Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan GÜVEN, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Dündar KÖK, Çivril Emniyet Müdürlüğünden Bürolar Amiri Baş Polis Servet BALCI, Çivril İlçe Jandarma Komutanlığından Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Faruk GÖKTAŞ, Akdağ İzcilik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Erkan ATİLLA konuşmacı olarak katılmıştır.

Doç. Dr. Dündar KÖK programın açılış konuşmasında üniversiteli olmanın ayrıcalıklarına değindikten sonra Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nda bugüne kadar gerçekleştirilen fiziksel şartlardaki iyileşmeleri, akademik, sosyal ve kültürel alanda yapılan çalışmaları anlattı. Öğrencilere eğitim ve öğretim ile ilgili çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan GÜVEN, bölgenin tarihi dokusu, sanatsal ve kültürel aktiviteleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Çivril İlçe Jandarma Komutanlığından Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Faruk GÖKTAŞ, öğrencilere özellikle uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda dikkatli davranmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Çivril Emniyet Müdürlüğünden Bürolar Amiri Baş Polis Servet BALCI ise öğrencilerin can ve mal güvenliği açısından bilinmesi gereken tedbirleri anlattı.

Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sami EŞMEN, öğrencilere Pamukkale Üniversitesi uzaktan eğitim sistemi hakkında bilgi verdi.

Öğr. Gör. Serkan TAN, öğrencilere ders kaydı, ders seçimi, kayıt yenileme, danışmanlık, sınavlar, not ortalamaları, yönetmelik ve yönergeler hakkında bilgi verdi.

Öğr. Gör. Emrah NOYAN, öğrencilere Çivril Atasay Kamer MYO Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu'nun faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı.