Güncellenme Tarihi: 19 Haziran 2019

2018-2019 Mezuniyet Töreni

Yüksekokulumuz 23. dönem mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı.

Konferans salonunda düzenlenen mezuniyet törenine, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü, Prof. Dr. Sami Gökhan ÖZKAL, Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Dündar KÖK, Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu Çivril Yurt Müdürü Memet KIRBOĞA, Çivril İlçe Halk Eğitim Müdürü Ramazan EROĞLU ile akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören açılış konuşmalarıyla devam etti. Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Dündar KÖK konuşmasında “Ne var ki bugün sevincimiz buruk, 23 Mayıs 2019’da meydana gelen elim kaza sonucu değerli öğrencilerimizden Ebru DURAK ve Halit ABATAY’ın aramızdan ayrılışı bizi ziyadesiyle üzmüştür. Bu nedenle mezuniyet törenimizin planlanandan daha sade şekilde devam edeceği bilgisini anlayışla karşılayacağınızı umarım. Çocuklarımıza tekrar Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, arkadaşlarına ve hepimize sabırlar niyaz ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dönem birincisi Bilgisayar Programcılığı öğrencisi Harun TURCAN mezuniyet kütüğe plaket çaktı. Dereceye giren öğrencilere ve tüm mezunlara ödülleri ve belgeleri ilçe protokolü ve öğretim üyeleri tarafında takdim edildi.

Törenin ardından yüksekokulumuz öğretim üyeleri, protokol üyeleri, mezun öğrencilerimiz ve aileleri hep birlikte Çivril Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine katıldı.