Güncellenme Tarihi: 04 Temmuz 2018

2017-2018 Mezuniyet Töreni

Yüksekokulumuz 22. dönem mezun öğrencileri konferans salonunda düzenlenen törenle uğurladı.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü, Prof. Dr. Sami Gökhan ÖZKAL, Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Dündar KÖK, Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu Çivril Yurt Müdürü Mehmet KIRBOĞA, Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖZCAN ve diğer ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşen törene akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin aileleri de katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören açılış konuşmalarıyla devam etti.  Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ve tüm mezunlara ödülleri ve belgeleri takdim edildi. Tören, mezun öğrencilerin kep fırlatmalarıyla devam etti. Törenin ardından tüm davetlilerin, akademik, idari personelin ve öğrencilerin katılımıyla kokteyl gerçekleşti. Program sonunda davetli ve mezunlar, günün anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

2017-2018 eğitim öğretim yılında, Sağlık Kurumları İşletmeciliği N.Ö. programı öğrencisi Eylem YALÇIN, 3,68 akademik ortalama ile yüksekokul birinciliğini elde etmiştir. Maliye N.Ö. programı öğrencisi Aykut SOLMAZ, 3,56 akademik ortalama ile yüksekokul ikincisi, Sağlık Kurumları İşletmeciliği İ.Ö. programı öğrencisi İlyas İLHAN, 3,51 akademik ortalama ile yüksek okul üçüncüsü olarak mezun olmuştur. Programlarda dereceye giren öğrenci listesi ekte belirtilmiştir.