Güncellenme Tarihi: 18 Mayıs 2017

Önemli Duyuru! Yaz Okulu veya Bütünleme Sınavı Tercihleri

DUYURU!!!

ÜNİVERSİTEMİZ ÖNLİSANS, LİSANS EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ 18/2 MADDESİ HÜKMÜ GEREĞİNCE, ÖĞRENCİLERİMİZİN AKADEMİK TAKVİMDE BELİRLENEN TARİHLER ARASINDA (20 - 29 MAYIS) YAZ OKULU VEYA BÜTÜNLEME SINAVINA GİRME KONUSUNDA TERCİH YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

05 – 16 HAZİRAN 2017 TARİHLERİ ARASINDA HEM GÜZ DÖNEMİ HEM DE BAHAR DÖNEMİNDE ALINAN DERSLERDEN BÜTÜNLEME SINAVINA GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN, BELİRLENEN TARİHLER (20 – 29 MAYIS) ARASINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARI TAKİP ETMEK SURETİYLE BÜTÜNLEME SINAVINA GİRECEKLERİ DERSLERİ TERCİH ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. BÜTÜNLEME TERCİHİ YAPILAN DERLER İÇİN YAZ OKULU KAYDININ YAPTIRILMASI MÜMKÜN OLMAYACAKTIR.

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR…

BÜTÜNLEME DERS SEÇİMİ İÇİN : PAU PUSULA BİLGİ SİSTEMİ » ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ » BÜTÜNLEME TERCİH İŞLEMLERİ