Güncellenme Tarihi: 29 Haziran 2016

Mezun Öğrencilerin Listesi

Mezun Öğrencilerin Dikkatine !...

Mezun Öğrencilerin Listesinde ismi olan öğrenciler, Geçicici Mezuniyet Belgelerini Almak için Aşağıdaki İşlemleri Yapacaklardır.

1- Mezun durumunda bulunan öğrenciler pusula bilgi sisteminden kendi kullanıcı isimleri ile girerek mezun anketini dolduracaklardır.

2- Anketi dolduran öğrenciler Çal M.Y.O.'ndan ilişik kesme belgelerini alacaklar ve bu belge ile Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü merkezinde bulunan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığındaki işlemlerini yaparak ilişiklerini keseceklerdir.

3- Geçici Mezuniyet Belgesini almak için öğrenci kimlik belgesi ve ilişik kesme belgesi gerekmektedir.

4- Geçici Mezuniyet Belgesini başkası alacaksa vekalet alanın nüfus cüzdan fotokopisi ve noter vekaletnamesinin aslı yukarıda belirtilen işlemlerle yapılacaktır.