Güncellenme Tarihi: 20 Mart 2019

ÇAL MESLEK YÜKSEKOKULU KARİYER GÜNÜ

Pamukkale Üniversitesi Çal Meslek Yüksekokulu ile Denizli  Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğiyle “Kariyer Günü” programı Çal Belediyesi Kültür Sarayında yapıldı. Programa Yüksekokul  öğrencileri ile birlikte Çal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri de katıldı.

Programda Çal Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Aysel Yeşilyurt Er’in açılış konuşmasının ardından Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Dr. Öğretim Üyesi Engin Demiray, Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Burak Çamurdan kariyerlerini öğrencilere aktardılar. Bir sonraki oturumda ise Denizli Zimek Makine sahibi Mehmet Sarı, Çal Hisar Mandıradan Hüseyin Poslu, Erdem Mermer’den Kamil Öksüz firmalarını başarılarını ve iş hayatları hakkında tecrübelerini paylaşıp önerilerde bulundular. Öğleden sonra devam eden oturumda Çal Meslek Yüksekokulundan mezun olan Gökhan Süren ile Ali Durdu başarı hikâyelerini devam eden son oturumda ise  İş-Kur uzmanları Mehmet Ali ÖZEL ve Dönay ŞANLIALP iş arama becerileri hakkında sunumları ile oturum son bulmuştur.

Toplantıya Çal Milli Eğitim Müdürü Yasin Temel, Çal Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Halk Eğitim Müdürü Talat Çelikkaya, Çal Tarım ve Orman İlçe Müdürü Aydoğan Gürcan’da konuklar arasındaydı.