Güncellenme Tarihi: 08 Ağustos 2019

Yaz Dönemi Sonu Üç Ders Sınavı Başvuruları

Yaz Dönemi sonu üç ders sınavı 4 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 14:00'de yapılacaktır. Aşağıda belirtilen koşulları sağlayan öğrencilerimiz ekteki başvuru dilekçesi ile birlikte 2 Eylül Pazartesi günü mesai bitimine dek okulumuza başvurmaları gerekmektedir. Sınava girecek öğrencilerimiz 3 Eylül Salı günü web sayfamız üzerinden ilan edilecektir.

KOŞULLAR
Üç ders sınavına gireceği ders/derslerden devam koşulunu sağlamak kaydı ile;
a) Mezuniyet için gerekli not ortalamasını sağladığı halde staj hariç en fazla başarısız üç dersi bulunan;
b) Staj hariç en fazla başarısız üç dersi bulunan ve üç ders sınavları sonucunda mezuniyet için gerekli not ortalamasını sağlayabilecek durumda olan;
c) Tüm derslerden geçer not/koşullu geçer not aldığı halde gerekli akademik ortalamayı sağlayamayan ancak üç ders sınavları sonucunda mezuniyet için gerekli not ortalamasını sağlayabilecek öğrenciler başvurabilir.
Üç ders sınavı sonucunda mezuniyet için gerekli not ortalamasını sağlayamayacak öğrenciler üç ders sınavına giremez.
Üç ders sınav hakkından öğrenci en fazla bir kez yararlanabilir.