Güncellenme Tarihi: 11 Eylül 2017

Mezuniyet İşlemleri

Geçici Mezuniyet Belgesi yeni mezun öğrencilere bundan sonra verilmeyecektir. Mezun olan öğrencilerimiz aşağıdaki işlemleri tamamladıktan sonra Buldan Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri biriminden diplomalarını alacaklardır.

Öğrencilerimiz Not Durum Çizelgelerinde mezun yazısını gördükten sonra Pusula Bilgi Sistemi üzerinden MUTLAKA Mezuniyet Anketini doldurulmalıdır.

Ardından Pusula Bilgi Sistemi üzerinden Ayrılma Belgesi çıkartılır, Pamukkale Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı birimine gidilerek kütüphane ve harç birimine imzalatılır.

Son olarak Ayrılma Belgesi ve Öğrenci Kimliği ile okulumuza gelinir ve diploma teslim alınır.

NOT: MEZUNİYET ANKETİNİ DOLDURMADAN GELEN ÖĞRENCİLERE KESİNLİKLE DİPLOMA VERİLMEYECEKTİR.