Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 17 Ocak 2020

Üç Ders Sınavına Girecek Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Üç Ders Sınavı,

•  24 Ocak 2020 Cuma günü saat 14:00'da yapılacaktır.

Sınava girmek isteyen öğrencilerimiz Üç Ders Sınavı talep dilekçesini 23 Ocak 2020 Perşembe saat 16:00'a kadar  Bekilli Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşlerine elden veya faks yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir. Dilekçelerini faks yolu ile ulaştıran öğrencilierimizin dilekçenin ıslak imzalı orjinalini 24 Ocak 2020 Cuma günü sınavdan önce teslim etmeleri gerekir.

Dilekçeler değerlendirildikten sonra sınava girmesi uygun olan öğrenciler 14:00'da sınava girebileceklerdir. Bu konu ile ilgili şehir dışında iseniz danışmanınızla, danışman mesaj sistemi üzerinden irtibata geçip bilgi alabilirsiniz.

• Üç Ders sınavı ile ilgili dilekçe formuna ÖĞRENCİ-DİLEKÇELER VE FORMLAR adresinden erişim sağlayabilirsiniz.

• Üç Ders Sınavı hakkında bilgilere ve dilekçe formuna  ÖĞRENCİ-SINAVLAR-ÜÇ DERS SINAVI sayfasından ulaşabilirsiniz.

• İlgili her türlü soru ve sorununuzda Pusula Bilgi Sistemi üzerinden danışmanınıza mesaj gönderebilirsiniz.

Başarılar dileriz.