Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 21 Ağustos 2019

Üç Ders Sınavına Girecek Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Üç Ders Sınavı,

•  2 Eylül 2019 Pazartesi Saat 14:00'da yapılacaktır.

Sınava girmek isteyen öğrencilerimiz Üç Ders Sınav Dilekçesini 2 Eylül 2019 Pazartesi Saat 12:00'a kadar  Bekilli Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşlerine vermeleri gerekmektedir.

Dilekçeler değerlendirildikten sonra sınava girmesi uygun olan öğrenciler 14:00'da sınava girebileceklerdir. Bu konu ile ilgili şehir dışında iseniz danışmanınızla, danışman mesaj sistemi üzerinden irtibata geçip bilgi alabilirsiniz.

• Üç Ders sınavı ile ilgili dilekçe formuna ÖĞRENCİ-DİLEKÇELER VE FORMLAR adresinden erişim sağlayabilirsiniz.
  • Üç Ders Sınavı hakkında bilgilere ve dilekçe formuna  ÖĞRENCİ-SINAVLAR-ÜÇ DERS SINAVI sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • İlgili her türlü soru ve sorununuzda Pusula Bilgi Sistemi üzerinden danışmanınıza mesaj gönderebilirsiniz.

Başarılar dileriz.