Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 11 Şubat 2019

Ekle-Sil ve Onayla İşlemleri

• Ders kayıt işlemi yaptıysanız ve derslerinizde değişiklik yapmak istiyorsanız,  11-18 Şubat 2019 arasında Pusula Bilgi Sistemi üzerinden ders ekle-sil işlemi yapabilirsiniz.

Not: Ekle-Sil İşlemi yaptıysanız onaylamayı unutmayınız!

• Ders kayıt işleminizde bir problem yoksa ekle-sil işlemi yapmanıza gerek yoktur! Ancak, seçmiş olduğunuz derslerinizi kontrol ediniz ve en ufak bir şüphede danışmanınız ile görüşünüz.

• Ders kayıt işlemini yapmamış/yapamamış olanlar en geç 13 Şubat 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Mazeret Kayıt Dilekçelerini Bekilli Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşlerine vermeleri gerekmektedir.

• Dilekçelerini, belgegeçer (faks) ile göndermek isteyenler için belgegeçer (faks) numarası:  +90 258 791 2898

Dilekçelerini faks yolu ile gönderenlerin, 5 iş günü (cuma günü saat 16:00) içinde, dilekçelerinin aslını okulumuz öğrenci işlerine ulaştırmaları gerekmektedir.

Mazeretinizin geçerliliği okulumuzca değerlendirilecek ve uygun görüldüğü takdirde Ders Seçimi yapabilmeniz için Pusula Bilgi Sisteminde ders seçim ekranınız açılacaktır. Sistem açıldıktan sonra ders seçimini kendiniz yapmanız gerekmektedir.