Bekilli Meslek Yüksekokulu

Güncellenme Tarihi: 27 Mayıs 2020

Covid-19 Salgını Sebebiyle Staj Başvurusu İş Akışı

Değerli öğrencilerimiz;

COVID-19 nedeniyle staj başvuru işlemlerinizi posta yoluyla gerçekleştirebilirsiniz.

Staj defteri ve iki adet ıslak imzalı staj başvuru evrakı, tarafınıza, talebiniz doğrultusunda, posta ile gönderilecektir. Bunun için, ekteki dilekçeyi doldurup evraklarla birlikte okulumuza postalamanız yeterlidir.

Evrakları sırasıyla

1. Öğrenci
  2. İş Yeri
  3. Okul

imzalayacaktır. Okul tarafından imzalanan evraklardan iki tanesi öğrenciye gönderilecektir. Bu evraklardan bir tanesi öğrenci tarafından iş yerine teslim edilecektir.

İş yeri, okul imzalamadan evrakları imzalamam der ise, iş yerine, okul tarafından ıslak imzalı staj evrakının bir tanesinin,  tarafınızca verileceğini belirtebilirsiniz.

Staj başvuru ve onay işlemleri için okulumuza gelmenize gerek yoktur!

Başvuru sürecinin başından itibaren sonuna kadar danışmanınızla iletişimde olmanız önem arz etmektedir.

Staj başvurusu yapmadan önce aşağıdaki hususlara göre bir karar alabilirsiniz:

• Birin sınıf öğrencilerimizin stajlarını, ikinci sınıfın sonunda yapmalarında bir sakınca yoktur!
  • Mezun durumda olmayan son sınıf  öğrencilerimiz, tüm derslerini başarı ile verdikten sonraki uygun bir zamanda stajlarını yapabilirler.
  • Mezun durumdaki öğrencilerimizin, acil olarak diplomalarına ihtiyaçları yoksa, stajlarını, daha uygun bir zamanda yapmalarında bir sakınca yoktur!

Diğer tüm hususlar ve başvuru süreci ile ilgili danışmanınızdan bilgi alabilirsiniz!

COVID-19 NEDENİYLE

STAJ UZAKTAN BAŞVURU İŞ AKIŞ ŞEMASI