Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 28 Eylül 2019

Bekilli MYO Öğrencileri Üniversite Yaşamına Hazır

Bekilli Meslek Yüksekokulu'nda Uyumlama (Oryantasyon) Programı Yapıldı.

Bekilli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda 25 Eylül 2019 tarihinde saat 13:30’da başlayan program yaklaşık 90 dakika sürdü.

Program, Yüksekokul Yönetimi, Akademisyenler, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve Kurs Öğretmenleri, okula yeni kayıt yaptıran ve okulda öğrenimine devam etmekte olan öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Programın sunumunu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa Savaş yaptı. Programın başlangıcında İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman HAYTA İlçe Halk Eğitim Merkezi Kursları ile ilgili bilgi verdi.

Program, Pamukkale Üniversitesi'nin ve Bekilli Meslek Yüksekokulu'nun teşkilat yapısının tanıtılması ile devam etti. Öğrencilere, sorunlarının çözümünde nasıl bir yol izleyecekleri anlatıldı.

Derslere, sınavlara, stajlara dair bilgilerin yer aldığı programda, katılımcılara, sistemin nasıl işlediği, bu yıl yönetmelikte ne tür değişikliklerin yapıldığı aktarıldı. Bu yıl ilk defa uygulanan mobil yoklama sistemi ile ilgili bilgiler verildi.

Dikey geçiş sınavı ve yatay geçişlerle ilgili bilgilerin de yer aldığı programın sonunda Pamukkale Üniversitesi Mobil Yemek Uygulaması hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Pamukkale Üniversitesinin ve Bekilli Meslek Yüksekokulu’nun öğrencilere sunduğu imkanların tanıtımı yapıldı. Program,  katılımcıların soru ve görüşlerini dile getirmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.