Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 04 Eylül 2019

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kayıt Yenileme Ve Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödeme İşlemlerine İlişkin Duyuru

Yeni Kayıt Yaptıran ve İkinci sınıf öğrencilerimiz (Okul numarası 18 ve 19 ile başlayanlar)

• Başka bir üniversitede kayıtlı değiller ise katkı payı/öğrenim ücretini ödemezler.

• Ancak, başka bir üniversitede kaydınız varsa 95 TL. olan katkı payı / öğrenim ücretini Halk Bankasına ödemeniz gerekmektedir. Halk Bankasında üzerine tanımlı harç yoksa bu öğrencilerimizin  Üniversitemiz Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Kınıklı Yerleşkesinde) bünyesindeki harçlar birimine müracaat etmesi gerekmektedir.

Birinci ve ikinci sınıf dışındaki (NÖSA) öğrenciler ve öğrencilik haklarından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz 95 TL. olan katkı payı/öğrenim ücretlerini Halk Bankasına ödeyeceklerdir.

Ödemeler Halk Bankası Şubeleri ve ATM lerinden yapılabilmektedir.

7-15 Eylül tarihlerinde ödeme yapılabilmektedir.

Ayrıntılara Üniversitemiz tarafından ilgili duyuruda yayınlanmıştır. Duyuru metnine buradan ulaşabilirsiniz.