Bekilli Meslek Yüksekokulu

Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 04 Ekim 2018

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Uyumlama Programı

Bekilli Meslek Yüksekokulunda Uyumlama (Oryantasyon) Programı Yapıldı.

Bekilli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda 03 Ekim 2018 tarihinde saat 13:30’da başlayan program yaklaşık 90 dakika sürdü.

Program, Yüksekokul Yönetimi, Akademisyenler, Yüksekokul Sekreteri, okula yeni kayıt yaptıran ve okulda öğrenimine devam etmekte olan öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Programın sunumunu Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş yaptı. Programın başlangıcında Pamukkale Üniversitesi'nin ve Bekilli Meslek Yüksekokulu'nun yapısı ile ilgili bilgiler verildi. Öğrencilere, sorunlarının çözümünde nasıl bir yol izleyecekleri anlatıldı.

Derslere, sınavlara, stajlara dair bilgilerin yer aldığı programda, katılımcılara, sistemin nasıl işlediği, bu yıl yönetmelikte ne tür değişikliklerin yapıldığı aktarıldı. Bu yıl ilk defa uygulanan uzaktan eğitim sistemi ile ilgili bilgiler verildi.

Dikey geçiş sınavı ve yatay geçişlerle ilgili bilgilerin de yer aldığı programın sonunda Yüksekokul Sekreteri Ramazan Balım yemekhane ve kantin ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Pamukkale Üniversitesinin ve Bekilli Meslek Yüksekokulu’nun öğrencilere sunduğu imkânların tanıtımı yapıldı. Program,  katılımcıların soru ve görüşlerini dile getirmesiyle hoş bir atmosferde tamamlandı.