Tümünü Gör
Güncellenme Tarihi: 29 Nisan 2016

“BİLİNÇALTINDA BAŞARI” SEMİNERİ

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda Fikir Mektebi Topluluğu ve ARYA Dönüşüm Merkezi katkılarıyla ‘‘Bilinçaltında Başarı’’ semineri düzenlendi.

Pamukkale Üniversitesi Fikir Mektebi Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu Bilinçaltında Başarı’’ seminerine konuşmacı olarak ARYA Dönüşüm Merkezi kurucusu Yelda Yolay Kozanoğlu katıldı. Yüksekokul Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Fikir Mektebi Topluluğu öğrencileri, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören eğitimde Yelda Kozanoğlu karar verme süreci, bilinç ve bilinçaltı hakkında öğrencileri bilgilendirdi. ‘‘Denemekten korkmayın’’ mesajını veren Kozanoğlu öğrencileri cesaretlendirmek adına salsa dansı yapmayı denedi. Etkinlik, Jadore Dans Akademisi’nin salsa gösterisi ile son buldu.